TOP

‘G-Star by Marc Newson Limited’ debuteert bij Colette

Dinsdag lanceerde G-Star de collectie 'G-Star by Marc Newson Limited' bij het exclusieve mini-warenhuis Colette in Parijs, waar momenteel het circus van de Paris Fashion Week plaatsvindt.

De limited edition-collectie bestaat uit acht jacks en een trui: vijf zwarte voor mannen en vier witte voor vrouwen. De kroonjuweel van de lijn is de ‘Shearling’: een korte lammy coat met kangoeroezakken en een bivakmuts. De collectie waarbij Gore-Tex, Shearling-leer en hoogstaande wolkwaliteiten zijn gebruikt, werd in Japan en Italië gemaakt. Het is niet de eerste keer dat G-Star samenwerkt met Marc Newson; vanaf 2003 bracht de designer verschillende collecties uit voor het Nederlandse jeanslabel.

Niet alleen de materialen zijn exclusief, ook de prijzen zijn niet voor iedereen weggelegd: voor een jasje leg je tussen de €1000 en €4000 neer. De lijn is vanaf 15 juli alleen verkrijgbaar bij 18 spraakmakende winkels als 10 Corso Como in Milaan, Seoul en Tokyo, Moss in New York en Los Angeles en de eigen nog te openen G-Star flagship store aan de PC Hooftstraat.

G-Star heeft ook aan de minder welgestelden onder ons gedacht want er komt ook een reguliere ‘G-Star by Marc Newson’ collectie op de markt die gewoon te koop zal zijn bij jouw spijkerbroekenwinkel op de hoek.