TOP

Frans Molenaar lanceert ook herenlijn voor C&A

Na de dames kunnen vanaf zaterdag 31 oktober ook mannen zich kleden in items van Frans Molenaar voor C&A.

Frans Molenaar heeft tijdens zijn coutureshow in het Amstel Hotel op 14 september bekendgemaakt een langdurige samenwerking met C&A aan te gaan. De eerste damescollectie wordt sinds 8 oktober in 27 geselecteerde C&A-filialen met groot succes verkocht. Nu is het de beurt aan de mannen om de winkeldeuren plat te lopen voor een kledingstuk van de Nederlandse couturier. Vanaf 31 oktober is deze herencollectie onder de naam ‘Frans Molenaar at C&A’ bij dezelfde selectie winkels verkrijgbaar. 

Heren
De herencollectie bevat pakken, overhemden, dassen, pantalons, colberts, buitenkleding en vrijetijdskleding. De collectie heeft dus zowel zakelijke als casual kleding. “De handtekening van Frans Molenaar komt terug op ieder kledingstuk, subtiel aangebracht op knopen en binnenwerk”, aldus Martijn van der Zee, marketing directeur C&A Nederland. “Wij zijn trots deze exclusieve ontwerpen juist nu beschikbaar te hebben voor in principe iedere man.” De Frans Molenaar-pakken zijn verkrijgbaar voor 199 en 249 euro. De prijzen voor de overige kledingstukken in de collectie liggen tussen de 39,95 en 159 euro.

Vanaf 1 november zal de couturier in een televisiecommercial van C&A te zien zijn met een andere C&A-coryfee, namelijk Jan Smit.