TOP

Fashionista Andy wordt nieuwe modeblogger I Love Fashion News

De fashionista Andy wordt de nieuwe modeblogger voor I Love Fashion News. Dit werd maandagavond in het Amsterdamse Panama bekendgemaakt.

Samen met 7 andere modemeisjes streed Andy om de titel ‘Miss Love Fashion News’. De deelnemers moesten deze week kleding verzamelen voor de Kledingbank. Ook mochten ze bij River Island 3 outfits uitzoeken die vervolgens op de catwalk geshowd werden. Grappigste onderdeel: de Michael Jackson t-shirts die een stylish verantwoord tintje moesten krijgen. Aan creativiteit tijdens deze MJ-ronde geen gebrek met opnaaide schouders, ruggen met kant en studs op de mouwen.

Modeliefhebbers konden deze avond bijwonen door via de website kaartjes te bestellen. De bezoekers werden door de ‘mode boys’ van I Love Fashion News bestickerd met onder andere titels als ‘gedurfd’, ‘Who’s your Daddy?’ en ‘Sexy’. De hipste outfit maakte kans op een scooter. Deze ging uiteindelijk naar de tweeling Lois en River, twee modellen in wording. Dit tot teleurstelling van veel bezoekers, die duidelijk allemaal hun best hadden gedaan om er zo hip mogelijk uit te zien.

De jury, met onder andere een roodharige Christina Curry en Victoria Koblenko, koos uiteindelijk voor Andy. Volgens hen heeft zij het meest stijlgevoel. Ze mag een jaar voor de website van I Love Fashion News bloggen, ook krijgt ze een jaar lang kleding van River Island en mag ze een tripje maken naar Londen. Volgens de winnares is het belangrijk dat je draagt wat je zelf wil, wat anderen ook van je outfit van zeggen.