TOP

Faillissement? Incassoprobleem? Juridisch advies op de TME

Heb je in jouw winkel ook te maken met incassoproblemen of leveringsweigering? Of wil je meer weten over de rechten bij een mogelijk faillissement? Tijdens de expertsessie van Pein van Noort, werkzaam bij Van Till Advocaten in Amsterdam, krijg je juridisch advies over verschillende probleemgebieden in de modebranche.

Door zijn specialisme op het gebied van (internationaal) contractenrecht en intellectueel eigendom kun je bij Pein van Noort terecht met vele verschillende vragen over je rechten als ondernemer in de modebranche. In deze tijd kun je bijvoorbeeld denken aan incassoproblemen, leveringsweigering, of je rechten bij een faillissement.

Ook vragen omtrent webwinkels, het nieuwe verbod op commerciële mailings en internet gerelateerde problemen zijn van deze tijd. Denk aan inbreuk op het auteursrecht of de modellen en merken op uw website door derden, tot aan de plichten die u hebt als webwinkel jegens de consument. Gezien deze roerige tijden geldt des te meer, beter het zekere voor het onzekere. Aarzel niet om advies te vragen.

Pein van Noort is één van de twaalf Textilia-experts die je het ‘hemd’ van het lijf kan vragen tijdens Textilia Mode Experience 2009, die plaats vindt op maandag 9 november. Wil je het complete programma zien of je aanmelden, klik dan hier
 

 Download hier het programmaboekje TME 2009 in PDF-formaat