TOP

Eye catcher in de winkel: exclusieve voetbaltafel

De schoonheid en grootsheid van voetbalstadions anno 2011 inspireerde het bedrijf Grodesign om de welbekende tafelvoetbaltafel te voorzien van een nieuwe look. 11: The Beautiful Game is gemaakt voor voetballiefhebbers met smaak én een dikke portemonnee.

Uit liefde voor voetbal geboren. Dat is de zeer exclusieve tafelvoetbaltafel 11: The Beautiful Game. De drie ontwerpers van The Beautiful Game namen een jaar de tijd om de tafel te analyseren, te strippen en weer op te bouwen. Het resultaat is 11. Een supergelikte tafelvoetbaltafel die optimale spelplezier garandeert, voor de nodige lichaamsbeweging zorgt en niet zou misstaan als blikvanger thuis, op kantoor of in je sportzaak.

Fors prijskaartje

De 11 was voor het eerst in 2008 te bewonderen op de Milan Furniture Fair. De tafel ontving daar lovende kritieken, een ontwerpprijs en daarom besloot het bedrijf de tafel te gaan produceren. Elke tafel wordt met de hand gemaakt en heeft een persoonlijk productienummer. Het enige minpuntje? De luxe tafelvoetbaltafel is voor voetbalfans met een dikke portemonnee en een portie geduld. De 11 is gelimiteerd verkrijgbaar via de site vanaf 48.500 euro en de levertijd is minimaal drie maanden.

 

Nieuwsgierig geworden naar deze zeer exclusieve tafelvoetbaltafel? Bekijk het filmpje online.