TOP

Exclusieve Beatles collectie voor kids van KidsEcowear

KidsEcowear presenteert als enige in Nederland met veel plezier en trots in hun assortiment een volledig gelicentieerd " Yellow Submarine" product gemaakt van 100% organisch katoen.

De colectie is gebaseerd op de beroemde animatiefilm van de Beatles.  

De collectie bestaat uit shirts en jurkjes met prints van de Yellow Submarine en de geichten van de Beatles in een Pop Art stijl. Voor de print Lucy in the Sky with Diamonds zijn Swarovski stenen gebruikt. Voor elk ontwerp en stijl moest goedkeuring van Apple worden gevraagd, voordat het in de verkoop mocht.

Populair bij de Beatles zelf!

Zelfs leden van de McCartney family hebben al items aangevraagd, vertelt Rosella van Kuijen van Kidsecowear. “Er is ook al een zeer beperkte oplage met de Lucy-print in volwassen maten gedoneerd aan het management van Lennon voor het inzamelen van geld voor het Lupus Charity fonds.”

De Beattles Kidslijn is te bekijken en te bestellen op Kidsecowear.com

Yellow Submarine werd in 1968 uitgebracht en is een avondvullende film, gebaseerd op de muziek van the Beatles. Het is eveneens de titel van het soundtrackalbum van de film, dat deel uitmaakt van het muzikaal oeuvre van de Beatles.