TOP

Exclusieve Asics hockeyschoen: duurste ter wereld

Een bijzondere band met de oudste hockeyclub ter wereld vraagt om een exclusief verjaardagscadeau. Asics produceerde daarom 150 paar exclusieve hockeyschoenen en doneerde de opbrengst van het eerste geveilde paar aan KiKa.

De oudste hockeyclub ter wereld, Blackheath Hockey Club (Londen), bestaat dit jaar 150 jaar. Sportmerk Asics heeft een bijzondere band met de Londense club en daarom is er voor deze gelegenheid van de al bestaande hockeyschoen Gel-Blackheath een speciale versie gemaakt. In een limited edition van slechts 150 paar en in de Blackheath clubkleuren.

Exclusieve prijs
Het eerste paar uit deze exclusieve Asics-serie werd op vrijdag 2 september door hockeyinternational Floris Evers geveild. Voor de Stichting Kinderen Kanker Vrij (KiKa) haalde Floris alles uit de kast en slaagde hij er in de duurste hockeyschoen ooit te verkopen. De hockeyschoen ging onder de hamer voor 5100 euro.

Vanaf 3 september zijn de overige 149 paar exclusief verkrijgbaar bij hockeyspecialist ‘Hockey Republic’ in Haarlem en Bussum.