TOP

Ex-voetballers en Copa steunen snorrenseizoen

De twee prominente snordragende ex-voetballers Johan Derksen en Abe van den Ban hebben samen met voetbalmerk Copa twee speciale T-shirts ontworpen in het kader van Movember.

Movember, een samenvoeging van de woorden november en moustache, kent over de hele wereld Mo Bros en Mo Sistas. Op 1 Movember starten mannen (Mo Bros) in 13 verschillende landen met een gladgeschoren gezicht om vervolgens de rest van de maand hun snor te laten groeien. Gesteund door de vrouwen in hun leven, de Mo Sistas, zamelen de Mo Bros van Movember geld in voor prostaatkankeronderzoek door sponsors te zoeken voor de groeiprestaties van hun snor.

Movember T-shirts

Copa steunt Movember met een Moustache Dream Team en FC Moustache T-shirt. Deze collectie is nu uitgebreid met twee speciale Copa x Movember T-shirts ontworpen in samenwerking met Johan Derksen en Abe van den Ban. Net als de Copa ‘Designed by…’-T-shirts krijgen de Copa x Movember T-shirts een speciale behandeling waardoor ze een superzachte touch hebben. De Movember-T-shirts zijn exclusief verkrijgbaar in het door Movember opgezette Mo Space in het Magna Plaza in Amsterdam, Copa Football Store, Voetbal International webshop en Label54.nl.

Goed doel 

De volledige opbrengst van de Copa x Movember T-shirts zal worden gedoneerd aan Movember voor het prostaatkankeronderzoek in het NKI-AVL, het Nederlands Kanker

Instituut.