TOP

Euretco kiest beste Sport 2000 winkel

Sport 2000 Zeist is door Euretco verkozen als beste Sport 2000 Ondernemer van 2009. "Als je tot beste ondernemer van het jaar wordt gekozen, is dat natuurlijk een hele eer", reageren de jonge franchisenemers Ralf Brandsen en Lex Broekhoven, die ruim twee jaar geleden een Sport 2000 in Zeist openden.

Ralf Brandsen en Lex Broekhoven werken al ruim vijftien jaar samen en vullen naar eigen zeggen elkaar goed aan. Bij de andere franchisenemers van Sport 2000 staan de twee bekend als positief en kritisch. “In de winkel trekken we ons eigen plan. We passen de formule van Sport 2000 zo goed mogelijk toe en maken daarbij gebruik van moderne technieken zoals tv-schermen voor sfeer- en reclame-uitingen. Ook wisselen we graag van gedachten met de medewerkers van Euretco Sport en onze collega-ondernemers over verbeteringen”, aldus Ralf Bransen.

Euretco
Euretco is een marktleidende retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met meer dan 1.400 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij ruim 2.000 winkels in de branches wonen, mode en sport. Tot de bekendste winkelformules en vloerconcepten behoren onder meer Sport 2000 en Runnersworld.