TOP

Esprit lanceert nieuwe jeanslijn ‘Love your fit’

Esprit Women lanceert in de voorjaars-/zomercollectie 2013 een nieuw denimprogramma, waarbij de pasvorm centraal staat. 'Love your fit' bestaat uit negen basismodellen in twee hoogtes.

‘Love your fit’ ligt in juli 2012 in de winkels en is een voorproef op de lancering van de uitgebreide, nieuwe denimcollectie van Esprit die vijf maanden later in de winkels ligt. Het programma komt in twee verschillende taillehoogtes (medium en hoog). Beide hoogtes zijn uitgevoerd in verschillende modellen (boot cut, skinny boot cut, straight, skinny, slim en flared) en in diverse wassingen.

Lift-effect 

Pasvorm staat centraal bij dit nieuwe jeansprogramma van Esprit. Tijdens de ontwikkelprocedure van de nieuwe fits zijn de jeans door veel verschillende vrouwen gepast en gedragen. Bovendien zijn de broeken ge-upgrade in comfort en power stretch. Door de positie van de achterzakken krijgt het achterwerk een lift-effect en de zijnaden zijn dusdanig geplaatst, dat de benen optisch smaller en langer lijken.

Model

In de campagne zal het Texaanse model Erin Wasson te zien zijn. Alle stijlen worden verkocht tegen prijzen tussen 49 en 69 euro.