TOP

Energie-Investeringsaftrek, ook voor u?

De verlichting in de winkel is vaak verantwoordelijk voor het grootste deel van het energieverbruik. Door de juiste verlichting toe te passen kan hier veel op bespaard worden. De Energie-Investeringsafrek maakt een investering in duurzame verlichting extra interessant.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) breekt door in Nederland. MVO betekent dat je als ondernemer streeft naar zowel winst als naar positieve effecten voor het milieu en de mensen binnen en buiten de onderneming. De overheid stimuleert ontwikkelingen en investeringen die bijdragen aan duurzaamheid, participatie en sociale samenhang.

Wij willen u graag wijzen op een interessant voordeel bij de aanschaf van duurzame verlichting. De Energie-Investerings aftrek (EIA) is een fiscale regeling van de ministeries van Financiƫn en Economische Zaken. De EIA is bedoeld voor ondernemers die willen investeren in energiebesparende technieken en de toepassing van duurzame energie in hun onderneming.

Vanaf een investering van 2.200,- Euro kunt u al in aanmerking komen voor de EIA. Wilt u meer weten over deze regeling of over duurzame verlichting? Neem dan contact op via ons gratis telefoonnummer 0800 – 33 58 265. U bespaart niet alleen op energiekosten, u betaalt ook minder inkomsten- of vennootschapsbelasting.

www.delta-nl.com