TOP

Eleven Paris opent eerste winkel in Londen

Het Franse modemerk Eleven Paris opent in april een winkel in Londen, waar zowel de dames- als herencollectie wordt verkocht. Het wordt de allereerste conceptstore van het merk buiten Frankrijk en België.

De nieuwe winkel van Eleven Paris in Londen wordt geopend op Carnaby Street, dat is in het hart van de bekende wijk Soho. Op 25 april 2013 wordt de winkel op spectaculaire wijze geopend met een launch party en een grootse reclamecampagne.

Canpagne 

Maar liefst 50 bussen, 200 taxi’s en 72 schermen nabij de Londense metrohalte Oxford Circus zullen het nieuwe campagnebeeld met Lenny Kravitz en Charlotte Free onthullen. Deze campagne is geschoten ter ere van het tienjarig bestaan van Eleven Paris.

T-shirts

Eleven Paris heeft veertien winkels in Frankrijk en één in België (Brussel). In Nederland wordt het merk sinds zes seizoenen vertegenwoordigd door Lexson Brands. Momenteel zijn er zo’n 120 verkooppunten in Nederland. Sterke punt van de collectie zijn de T-shirts, waarvan die met de beroemheden met de ‘snorren’. Het merk werkt ook met licenties van rockbands, films, televisieseries en kunstenaars.