TOP

In the picture: Fashion Hotel Amsterdam

Je ziet ze steeds vaker in grote steden verschijnen: fashionhotels. De komende maanden lichten wij er een aantal uit. Fashion Hotel Amsterdam bijt de spits af.

Wie zich helemaal in fashionable sferen wil onderdompelen, kan terecht in het Amsterdamse Fashion Hotel. Het hotel bevindt zich vlak bij het World Fashion Centre en het prachtige Vondelpark, waardoor het ideaal gelegen is voor inkopers en shoppen. Het hotel is doordrenkt van mode, startend in de lobby waar etalagepoppen luxe galajurken van verschillende designers showen. En in grote vitrinekasten gouden ringen, armbanden en oorbellen liggen uitgestald. En alles is te koop!

Paspopwc
Vergeet niet een bezoekje te brengen aan het toilet bij het restaurant. De deur gaat open door het achterwerk van paspoppen een zetje te geven. Voor het mannentoilet is er een mannelijke bil, voor de vrouwen een vrouwelijke (zie foto’s hiernaast). Detail: een omgekeerde versie was waarschijnlijk meer bij de hotelbezoekers in de smaak gevallen.

Fashion TV
Wie goed om zich heen kijkt, merkt op dat mode tot in kleinste details is doorgevoerd. Van prachtige mode-illustraties op de menukaart, fotoreportages in de wandelgangen tot een fashionable late uitcheck tot 15.00. En voor wie ‘s ochtends bij het ontbijt in het restaurant nog geen modeoverkill heeft, kan hier de laatste modeshows van Fashion TV volgen. En voor diegenen die de blaren op de hielen heeft staan van het shoppen, kan terecht in het wellnesscentrum voor een massage, sauna, of lichaamsbehandelingen. Vergeet tot slot niet een cocktail te nuttigen in de SKYY-bar waar je kunt genieten van een mooi uitzicht over Amsterdam.