TOP

Elbrina Foundations bouwt aan nieuw bedrijfspand

Het familiebedrijf Elbrina Foundations, leverancier van ondermeer After Eden, Beautifull, Boobs & Bloomers en Elbrina, heeft plannen voor de bouw van een nieuw hoofdkantoor in Waalwijk.

Momenteel huist het bedrijf in vier verschillende panden. Door de overname van Centre Court Fashion en daarmee de merken Nickey Nobel Beachwear, Catamar en Wings in 2005 en de groei de laatste jaren, is Elbrina Foundations uit zijn jasje gegroeid.

Er is lang gezocht naar een geschikte locatie. Die werd gevonden in Waalwijk op het industrieterrein Haven 7. Gepland staat een twee verdiepingen tellend pand van 15 meter hoog, voorzien van alle moderne faciliteiten. Er zullen ruime showrooms komen waar de diverse winkelpresentaties en de shop-in-shop getoond kunnen worden en die omgebouwd kunnen worden voor shows en workshops.

Er komt een volledig geautomatiseerd orderpick systeem en luxe kantoren en ruimtes voor alle afdelingen. Bij het ontwerpen en het ontwikkelen van het pand / de inrichting is het familiaire gevoel van Elbrina bovenaan blijven staan!

Op 1 april 2009 start de bouw van het pand op het 10.000 vierkante meter tellende bouwkavel. De ingebruikname volgt op 1 april 2010.