TOP

Eerste girlscollectie Supertrash in december in winkels

Deze zomer lanceerde Supertrash de meisjeslijn Supertrash Girls. De eerste collectie ligt in december ondermeer in De Bijenkorf.

SuperTrash Girls is bedoeld voor de dochter van de SuperTrash vrouw: voor de coolest girl in town tussen zes en zestien jaar. De collectie voor zomer 2012 is onderverdeeld in vier thema’s met een knipoog naar de grown up wereld van mama.

Travel Girl kent alle hotspots van wereldsteden als Londen, NY en Parijs. Ze is cool, zelfverzekerd en gaat in haar classic trenchcoat, basic top en donkerblauwe chino compleet met Supertrash shopperbag naast haar moeder het Standard Hotel in het Meatpacking District in NYC binnen.
School Girl is een slimme meid die op haar cruiser iedere dag naar school fietst. Haar gekleurde denim combineert ze met een basic tee en nylon bomberjack.
Beach Girl brengt de hele zomer door op het strand in haar blauw gestreepte bikini, tanktop, en verwassen denim shortje.
Polished Girl kent de etiquette en eet samen met mama in de meest bijzondere internationale restaurants. Preppy meets rock…Haar gesmokte jurkje van een pastelkleurige crêpe georgette combineert ze nonchalant met een rocky blazer met leather look patchwork en strikje in het haar.

De SuperTrash Girls collectie bestaat uit 40 verschillende stijlen in een prijsklasse van €39,95 tot €120 en is te koop bij de Bijenkorf en verschillende kindermodespeciaalzaken.