TOP

Eerste editie Masters Dunlop Junior Series geslaagd

Op 19 september vond op Tennisvereniging Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn de Masters van de Dunlop Junior Series (DJS) plaats. Tachtig jeugdspelers streden om de Mastertitel van de DJS in de categorieën 12, 14 en 16 jaar.

Vijfentwintig toernooien met K4 of K5 status hadden zich aangemeld voor de Dunlop Junior Series op Tennisvereniging Nieuwe Sloot. Naast de KNLTB ranglijsten konden er ook punten verdiend worden voor de Masters, waarvoor de beste zestien spelers per leeftijdscategorie zich automatisch konden plaatsen.

De winnaars van de DJS waren Nina Kruijer en Justin de Wit in de categorie 12 jaar, Esmee Vleugel en Melvyn Hauwert in de categorie 14 jaar en Nynke van de Groot en Sjors van Eck in de categorie 16 jaar. Naast de Dunlop prijzen maakten de winnaars kans op 2 x 2 kaartjes voor Roland Garros 2010.

Elmar Gerth, Marketing Manager van Dunlop Sports Benelux: “We zijn zeer tevreden met de eerste editie van de Dunlop Junior Series in Nederland. We hebben dit seizoen vanuit de deelnemende verenigingen voornamelijk positieve feedback gehad en de eerste aanvragen voor 2010 zijn alweer binnen. Dat geeft ons extra motivatie om het circuit op alle fronten uit te breiden en te verbeteren in 2010.”