TOP

Dyanne Beekman brengt jurkjes bij Livera

Dyanne Beekman heeft dit zomerseizoen opnieuw een collectie met bodyfashionketen Livera ontwikkelt. Haar lingerie- en homewearcollectie bestaat uit jurkjes, broeken en beha's.

De DYANNE Limited Edition lingerielijn bestaat uit een voorgevormde beha, een string en een hipster, in een frisse combinatie van kobaltblauw, zwart en grijstinten. De items zijn naadloos gestikt en zo onzichtbaar onder kleding. De homewearlijn bestaat uit een mouwloos jurkje in een A-lijn met opvallend plooidetail, waardoor de belijning van de V-hals nog eens extra benadrukt wordt. Ook is er een jurkje met lange mouwen met een A-lijn. De brede boorden, wijde mouwen en elegante V-hals geven een sterk vrouwelijk silhouet. Beide jurkjes zijn te combineren met de comfortabele, bijpassende broek. Deze broek valt losjes om de benen en loopt uit in brede boorden, waardoor deze doet denken aan een harembroek.

DYANNE bij Livera is in 2006 gelanceerd en sindsdien in alle filialen verkrijgbaar. In 2008 werd de collectie verrijkt met een speciale Homewear collectie. Vanaf zomer 2010 is het Dyanne concept verder uitgebreid met een bad- en beach collectie.

Lees in onze bodyfashionspecial (nr. 17) een uitgebreid interview met Dyanne Beekman over haar werkrelatie met Livera.