TOP

Drie modevrouwen genomineerd voor online-mediavrouw 2009

Op woensdag 25 november wordt tijdens het jaarlijkse IAB Interact 2009 congres de Adward uitgereikt voor de beste online-mediaman en online-mediavrouw van het jaar. Dit jaar zijn er drie modevrouwen genomineerd: Marianne van Leeuwen (Welikefashion), Stephanie Dijkstra (Simply Colors) en Marjolijn Kamphuis (G-Star/Dutchcowgirls).

De Adward wordt sinds 2006 jaarlijks uitgereikt tijdens het IAB-congres. Een vijfkoppige vakjury, bestaande uit Paul Molenaar, Roderick den Baas, Rebecca Rijnders, Rene Zeedijk en Edwin Basten verzorgt, de nominaties. Het is vervolgens aan iedereen in Nederland om in twee weken, tot en met 23 november, hun stem uit te brengen via de site awards.nl. De vakjury kiest uit de vijf mannen met de meeste stemmen en de vijf vrouwen met de meeste stemmen de twee winnaars.

De winnaars van voorgaande jaren waren Stephan Fellinger (SpinAwards), Annemiek Verhagen (Tapps), Raymond Spanjar (Hyves) en Heleen van Oord (DG&A).

Iab Interact 2009 is een jaarlijks congres met dit jaar het thema: “Its the people, stupid!”. Nationale en internationale sprekers zullen hun licht laten schijnen over de ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Dit jaar vindt het congres plaats in Het Sieraad in Amsterdam.