TOP

Donderdagavond ShoppingNight in de binnenstad van Den Haag

Donderdag 25 juni verandert de binnenstad van Den Haag tussen 18.00 en 24.00 uur in een waar shopparadijs. Deze avond staat in het teken van het evenement ShoppingNight 2009, onderdeel van The Hague Festivals.

Winkels zijn extra lang geopend en bieden kortingen tot wel 75%. Op de Grote Marktstraat wordt ShoppingNight om 18.00 uur officieel geopend. Tot middernacht zullen daar ieder uur modeshows zijn op een 45 meter lange catwalk. Onder andere van Pink Ribbon, de Bijenkorf, Replay, jonge Haagse ontwerpers al Luisa Pusone en winkels uit de Haagse Bluf zullen hier showen en er is een optredens van Glennis Grace en Kraak & Smaak.

Op het Rabbijn Maarsenplein kun je tijdens ShoppingNight ontspannen. Je kunt er lekker zitten, een hapje eten en verwend worden met een massage. Daarnaast worden er in een loterij voor het goede doel Pink Ribbon prijzen weggeven, waaronder een design hoed van de Haagse hoedenontwerpster Berry Rutjes.

De Passage staat tijdens deze shopavond in het teken van kijken en koken met kookdemonstraties en proeverijen tussen 20.00 en 23.00 uur. In de Boekhorstraat waan je je in Oosterse sferen met het thema 1001-nacht. Op de Oosterse bazaar kun je exotische kleding en sieraden kopen. En op de Haagse Bluf staan stylisten en visagisten klaar om professioneel styling- en beautyadvies te geven.

Het complete programma van ShoppingNight is te vinden op www.shoppingnight.nl.