TOP

DNA volledig eigendom van Netraco Garments BV

Netraco Garments BV is per 1 november volledig eigenaar geworden van het luxury leather label DNA. De voormalige oprichters van het fashion label en de eigenaren van Netraco Garments BV hebben overeenstemming bereikt over de voorgenomen overname van de resterende aandelen.

Reeds 75% van de aandelen was sinds 1 juli 2008 al in handen van de eigenaren van Netraco Garments BV, het bedrijf dat zeer succesvol is op het gebied van private label leerproducties voor grootwinkelbedrijven en een aantal vooraanstaande modemerken. De krachtige bedrijfsstructuur van Netraco sluit perfect aan bij het hoogwaardige concept van DNA en de verdere internationalisatie van het label.

DNA heeft sinds de overname in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland de mooiste verkooppunten al aan zich weten te binden en deze trend zal zich doorzetten in de Italiaanse, Franse en Scandinavische modemarkten. Hierdoor ontstaat er een steeds groter (internationaal) platform om hoogwaardige, gedurfde, onderscheidende, maar in de kern ook commerciële, collecties te presenteren.

DNA wordt voor de Nederlandse markt gepresenteerd vanuit de door Eric Kuster ontworpen showroom in het Amsterdam WFC, waarbij minimalisme en hoogwaardige materialen de boventoon voeren. Luxe en glamour typeren hierbij de nieuwe setting van DNA.