TOP

Dit zijn de nieuwste street- en activewearwinkels

Dit voorjaar openen weer aardig wat street- en activewearzaken voor het eerst hun deuren in Nederland. We zetten er een aantal voor je op een rij.

Four

Four is – na een brand – tijdelijk ingetrokken bij Azzurro Due aan de Van Baerlestraat. In mei verhuist de mannenzaak definitief naar deze straat, een paar panden verderop, naar een nieuwe 375m2 grote winkel. Dit maakt de retailer bekend via social media. 

Four verhuizing

Denham en Patta

Zaterdag 28 april en zondag 29 april opent Denham een pop-up store tijdens het eerste Sneak ’n Jeans sneakers & denim event in Batavia Stad Fashion Outlet. Daarnaast zijn er speciale sale-aanbiedingen, onder meer van streetwearretailer/merk Patta. 

170516 DENHAM1710kopie

Champion

Dit voorjaar opent Champion een eerste Nederlandse winkel in Amsterdam. Het merk betrekt het pand van het merk Zoe Karssen. Champion is wereldwijd al vertegenwoordigd met monobrandstores. Op 7 april opende het label een winkel in Los Angeles. Champion maakt onder invloed van aandacht voor retro sportswearmerken een opvallende revival door. 

Champion

Catwalk Junkie

Op 29 maart opende Catwalk Junkie in Utrecht de deuren van een tweede brandstore in het centrum van Utrecht. “Voor onze winkels zijn we altijd op zoek naar karakteristieke pandjes”, zegt Ben van ’t Veld, eigenaar van moederbedrijf U.S.P. Fashion in een persbericht. “De Zadelstraat heeft met haar ligging en boetiekachtig uitstraling eenzelfde soort gevoel als de 9-straatjes van Amsterdam en past daarom perfect bij ons.”

 

Tropisch tintje

De nieuwe winkel vertaalt volgens Catwalk Junkie het ‘viva la good vibes’ merkgevoel. Het interieur is actueel roze met gouden accenten, de Aloha welkomstgroet en muurtekening van illustrator Paintandpose zorgen voor een tropisch tintje. 

Catwalk JunkieUtrecht1

Catwalk JunkieUtrecht2

Catwalk JunkieUtrecht4

Catwalk JunkieUtrecht3