TOP

Dit is het bestverkocht bij Het Pakhuis in Winterswijk


Ook benieuwd naar welke items je collega of concurrent het best heeft verkocht de afgelopen periode? Textilia vroeg het aan Dirk Maatman van Het Pakhuis Mannenmode in Winterswijk.

Het Pakhuis is een mannenmodewinkel die is gevestigd in de Wooldstraat in het Gelderse Winterswijk. De zaak verkoopt zowel kleding, schoenen als accessoires van merken als Bertoni, Scotch&Soda, At.p.co, Kultivate, Fortezza, Gabba Denim, Denham, Heroes on Socks, Carlo Lanza en Pure White.

(Artikel gaat door onder de foto)

Het Pakhuis voorpui

Het Pakhuis is voortgekomen uit de online shop Mannenmodeoutlet.nl, waar Dirk Maatman eigenaar van is. Hij opende de fysieke winkel in oktober 2017.

(Artikel gaat door onder de foto)

Het Pakhuis 2

Wat verkoopt goed op dit moment?

“Dit seizoen verkopen wij de pantalons en chino’s erg goed ten opzichte van de altijd stabiele verkoop van jeans.”

Welk product heeft je verrast?

“Dat zijn de colberts. Dit is bij ons een wispelturige artikelgroep, maar die doet het dit seizoen in verhouding erg goed.”

(Artikel gaat door onder de foto)

Het Pakhuis 4

Wat valt je op aan dit seizoen?

“Dat de sfeer onder het winkelend publiek positief is. Mensen willen graag weer verrast worden met bijzondere of meer exclusieve producten.”

Waar geef je dit seizoen meer aandacht aan?

“Aan de bijverkoop. We voegen langzaam maar zeker steeds meer leuke extra artikelen toe zoals bijvoorbeeld giftboxes met sokken, geuren en bijzondere riemen.”

(Artikel gaat door onder de foto)

Het Pakhuis 5

Wat koop je momenteel in voor komende zomerseizoen?

“Denim shorts. Deze items hebben zich inmiddels bewezen hebben als stabiele basis. Formele coats zijn bij ons als zakelijke basic ook belangrijk geworden.”

Het Pakhuis 3

Foto’s: Het Pakhuis