TOP

Ding mee naar de ‘Oscar’ van de Nederlandse retail

Nog tot en met 16 september 2009 kan je de winkel waar je werkt voordragen voor de retail jaarprijs titel 'De Leukste winkel om bij te werken'. Inschrijven kan op de website van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel www.hbd.nl.

De retail jaarprijs is in het leven geroepen om het imago van de detailhandel te bevorderen en het innovatief denken onder winkeliers te stimuleren. De winnaar gaat er niet alleen vandoor met de titel, maar wint ook een bedrag van 2.500 euro. Naast de hoofdprijzen voor de ‘Beste Zelfstandige Winkel’ en de ‘Beste Winkelketen’ zijn er ook deelprijzen voor onderwerpen als winkelinrichting, innovatie, reclame en voor starters en het publiek kan kiezen wat de beste winkels in Nederland zijn.

De prijs is een initiatief van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel (HBD) en wordt gezien als de ‘Oscars’ van de Nederlandse retail. Vorig jaar won De Vries Slaapcomfort uit Malden voor het eerst deze titel. De winnaar van 2009 wordt bekend gemaakt op 11 november 2009 tijdens een spectaculaire award-show in Hilversum.