TOP

Dieter de Cock vertrekt bij Cold Method

Het Nederlandse herenlabel Cold Method krijgt een nieuwe hoofdontwerper.

Per 1 juli neemt Dieter de Cock afscheid van het merk en gaat hij aan de slag bij Calvin Klein Jeans. Karen van der Zon volgt hem op als ontwerper bij Cold Method.

Dieter de Cock
Dieter de Cock neemt na 7 collecties afscheid van Cold Method. “Het voelt een beetje aan als een kindje achterlaten, maar ik ben er van overtuigd dat het team dat Cold Method draagt heel kundig is het merk verder te ontwikkelen.” De modeshow van Cold Method op dinsdag 16 juli 2013 tijdens Amsterdam Fashion Week is de laatste collectie van de hand van De Cock.

Opvolgster
Zijn opvolgster Karen van der Zon is van plan om de groei die het merk de afgelopen jaren doormaakte voort te laten duren. “Ik ben blijk om als nieuwe hoofdontwerpster bij te kunnen dragen aan de ontwikkeling van Cold Method.”

Verbreding
General manager van Cold Method Frans Torcqué ziet in Van der Zon een waardige opvolgster. “Karen heeft meer dan tien jaar ervaring als ontwerpster en pas goed bij ons merk. Met haar komst gaan we ons naast het bestaande pakket meer concentreren op casual. Op die manier kunnen we ons marktaandeel in de Nederlandse, Belgische en Duitse markt verder uitbouwen.”