TOP

Denim Edition van Indie Brands Event

Op 10 mei kunnen denimliefhebbers van gedachten wisselen tijdens de Denim Edition van het Indie Brands Event, waar onafhankelijke jeansmerken centraal staan.

Indie Brands richt zich op ‘independent brands’ met een verhaal. Vorig jaar december was het eerste Indie Brands event, met inspirerende lezingen en een Indie Brands Supermarket. De tweede editie op 10 mei is wat kleiner opgezet en richt zich helemaal op denim. Is er ruimte voor ‘indie brands’ in de verzadigde jeansmarkt? Kun je wel onafhankelijk zijn als je werkt met een product als denim?

Sprekers 

Onder de sprekers modecurator Ninke Bloemberg (Centraal Museum), James Veenhoff (House of Denim), Willa Stoutenbeek (W. Green) en Sander Jongerius (KICI / Re-DENIM project). Deelnemende merken zijn Glue Jeans, Twin Couture, Koi Jeans, Hiut Denim Co, Ikku en Fromanteel Watches. Ook designdenimplatform Dename is aanwezig met een guerilla galerie.

Engels 

Het Indie Brands event is op donderdag 10 mei van 19.00 tot 22.30 uur in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Het event is Engelstalig. Kaarten zijn te koop voor €10 via http://indie-brands-denim.online-inschrijven.nl/.