TOP

Craft sponsort Rabo Wielerploegen

De Zweedse kledingfabrikant Craft is de nieuwe sponsor vrijetijdskleding van de Rabo Wielerploegen. Aan de vooravond van de Giro d'Italia tekenden beide partijen het contract.

Craft is per direct en tot eind 2012 sponsor van de Rabo Wielerploegen. Renners en personeel van de Rabo Wielerploegen lopen voortaan in nieuwe vrijetijdskleding van het Zweedse merk. In Amsterdam tekenden de beide directeuren, respectievelijk Johan Neperus namens Craft en Harold Knebel namens de Rabo Wielerploegen, het contract. Craft was al sponsor van het Rabo-Giant Offroad Team.

 

Uitermate blij

Algemeen Directeur van Craft Benelux, Johan Neperus, is in zijn nopjes met de nieuwe samenwerking: “We zijn uitermate blij met deze kans om sponsor te worden van de Rabo Wielerploegen. De Raboploeg heeft een unieke visie op de sport, waarmee wij ons perfect kunnen identificeren. Als een van de toonaangevende fabrikanten van sportkleding zijn we verheugd deel uit te maken van een ambitieuze ploeg.”

 

Harold Knebel, algemeen directeur van de Rabo Wielerploegen, is niet minder enthousiast over de samenwerking: “Craft levert ons kwalitatief hoogwaardige vrijetijdskleding, is ambitieus en heeft een warm hart voor de wielersport. We passen uitstekend samen.”