TOP

Coccinelle Fashion Stores opent eerste Amsterdamse filiaal

Op woensdag 14 september 2011 opent de exclusieve, van oporsprong Rotterdamse kinderkledingwinkel Coccinelle Fashion Stores een filiaal in het Amsterdamse Magna Plaza.

Coccinelle opereert inmiddels vijftien jaar in het hoogsegment en biedt modebewuste kids exclusieve merken als Armani, Burberry, Dior, Dolce & Gabbana, Gucci, Monna Lisa, Guess en Iceberg. Na een webshop www.coccinelle.nl en zes fysieke winkels in Rotterdam en Den Haag, zal de nieuw te openen winkel in Amsterdam het zevende stenen filiaal zijn.

Cocinelle Magna Plaza

De nieuwe winkel in Magna Plaza moet een waar stijlpaleis voor kids worden met ondermeer vijf exclusieve kroonluchters van het merk Brand van Egmond, leverancier aan ondermeer Chopard, Dior, Louis Vuitton en bekendheden als Beyonce. De winkel beschikt verder over een ‘Babybox’ met volop speelgoed om te spelen, terwijl ouders rustig kunnen winkelen. De ‘Troon’ is een televisiehoek met een interactieve spellen waar grotere kinderen zich kunnen vermaken

“We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het ontwikkelen van een huisconcept

dat is doorgevoerd in al onze winkels, op de website, van de tassen tot het cadeaupapier, de verzenddozen, het cadeaulint, de cadeaudozen en de stickers. Onze huisstijl is werkelijk in alles doorgevoerd’, aldus Marc Bakker General Manager Coccinelle.

Opening

De opening van Coccinelle in het Amsterdamse Magna Plaza op 14 september zal worden bijgewoond door een heel aantal modemensen, waaronder Federico Redaelli van Gucci Childrenswear en Piero en Barbara Iacomoni van het luxe Italiaanse meisjesmerk Monna Lisa . De jongste genodigden worden gefêteerd op een middag vol bijzondere optredens, sprookjesachtige magie, onverwachte gasten en activiteiten.