TOP

Claudia Willemsen wint Emerging Entrepeneur of the Year 2009

Zaterdag 10 oktober 2009 heeft Claudia Willemsen van kleertjes.com in de categorie Emerging de prestigieuze award van Ernst & Young: Entrepeneur of the Year gewonnen.

Tijdens de galafinale, die werd bijgewoond door 350 ondernemers zijn de 3 winnaars van Entrepreneur of the Year 2009 in de categorieën Master, Accelerating en Emerging bekend gemaakt.

De prijs voor Emerging Entrepreneur of the Year 2009 is gegaan naar onderneemster Claudia Willemsen van organisatie Kleertjes.com BV uit Doetichem. Zij ontving de prijs voor de meest succesvolle, startende onderneme ruit handen van Bernard Wientjes van VNO-NCW.

Ondernemer Hans Smit van organisatie ApotheekZorg BV uit Schiphol-Rijk is zaterdag gekozen tot Master Entrepreneur of the Year 2009. Tijdens de galafinale in Rotterdam ontving hij uit handen van Staatssecretaris Jan Kees de Jager, de bijbehorende Award.  De titel Master is voor ondernemers waarvan de onderneming marktleider of leidend is zijn branche.

Ondernemers Niels Peteri & Walter Peteri van organisatie Quooker uit Ridderkerk zijn door de jury verkozen tot Accelerating Entrepreneur of the Year 2009 en ontvingen de prijs uit handen van de heer Pieter Jongstra van Ernst & Young. De Accelerating prijs is voor ondernemers die in de laatste drie jaar een sterke ontwikkeling hebben neergezet.

De competitie voor 2010 is met het bekend worden van deze winnaars alweer geopend.