TOP

Dimensione Danza: danskleding met een Italiaans tintje

Het uit Italië afkomstige merk Dimensione Danza was even van de Nederlandse markt verdwenen. Na een succesvolle herintroductie tijdens de laatste Modefabriek in Amsterdam is het duidelijk. Dit progressieve dancefashionmerk staat aan het begin van een geweldige comeback op de Nederlandse markt.

Dans + fashion

Het merk dat geboren is in 1983 is het ‘kindje’ van Broadway ballerina Nadia Necchi en haar man Enrico Baroni, een mode stylist. Hun liefde voor dans zorgde voor de komst van het merk ‘Dimensione Danza’. De kledinglijn en de daarbij behorende accessoires hebben een heldere stijl die met dans en sport zijn samengevoegd tot fashion. De collecties zijn ontworpen voor mensen die een actief leven hebben en die houden van sportiviteit met casuele draagbaarheid en er toch chique uit willen zien. Alle Dimensione Danza kleding is gemarkeerd door de constante comfort, vrouwelijkheid en aandacht voor details en functionaliteit.

Italiaanse opmars…

Dimesione Danza valt tegenwoordig onder de leiding van Nadia en haar dochter Ginger. Het merk wordt gedistribueerd door het bedrijf SINV. Zowel in Italië als daarbuiten is het Italiaanse merk een razendsnelle ontwikkeling aan het doormaken. Mede dankzij het hoge segment sportwinkels in het buitenland breidt het merk zich zo rap uit. Daarnaast is Dimensione Danza ook verkrijgbaar bij de bekende hoge segment warenhuizen zoals Harrods in London en Le Bon Marché in Paris.

Stephanie Visch distribueert het dansmerk in Nederland en de rest van de Benelux. Inmiddels is het merk verkrijgbaar in 21 verschillende winkels in Nederland. Voor een persoonlijke kennismaking met Dimensione Danza is Stephanie aanwezig op De Modefabriek in de Rai in Amsterdam op zondag 24 en maandag 25 januari 2010.

T 0653148348

I www.dimensionedanza.com