TOP

Circle of Gentlemen opent eerste shop-in-shop’s

Circle of Gentlemen opende deze maand de eerste shop-in-shops. De eerste staat in Androesja in Groningen, de tweede in het Kaufhaus des Westens in Berlijn.

“We zijn trots op ons shop-in-shop concept”, zegt Michel van Kommer, Ceo van Circle of Gentlemen. Het sluit goed aan bij de kwaliteit die we bieden en bij het totaalconcept van de collectie. Het is een duidelijke stap in de richting die we met Circle of Gentlemen voor ogen hebben.” Beide shops zijn voorzien van de nieuwe herfst- en winter collectie 2011. Door middel van de shop-in-shops zien klanten het totaalbeeld van de collectie. Zo zijn er naast de bekende shirts, nieuwe productgroepen toegevoegd: chino’s, jassen, gilets, rokken, riemen en shawls.

Over de zomercollectie
Voor mannen is de blazer een belangrijk item dit najaar evenals de kasjmier knits. De vrouwencollectie brengt dit seizoen een breder scala aan slank gesneden jassen. Beide collecties hebben duidelijk Britse invloeden, dat zichtbaar is aan het gebruik van kleuren, tartans, exclusieve materialen en handgemaakte details.

Meer shop-in-shops
Circle of Gentlemen is in verschillende Europese landen verkrijgbaar. De planning is om met huidige retailers meerdere shop-in-shops te openen.