TOP

Christine Boland genomineerd voor Trendwatcher of the Year

Christine Boland (Trends & Mindsets) maakt samen met Anne Marie Commandeur (Stijlinstituut Amsterdam) en Milou van Rossum (de Volkskrant) kans op de titel 'Trendwatcher of the Year' in de categorie Mode & Design. Voor de oeuvreprijs is onder andere Lidewij Edelkoort genomineerd.

De Trendwatcher of the Year (TWOTY) Award wordt uitgereikt aan de trendwatcher die zich het afgelopen jaar meest verdienstelijk heeft gemaakt voor eigen klanten, de maatschappij en de trendwatchbranche. Voor de oeuvreprijs is naast Lideweij Edelkoort ook Carl Rohde en Hilde Roothart genomineerd. Deze awards zijn een initiatief van Second Sight.

Christine Boland werkt veel samen met Textilia. Zo sprak ze op de Textilia Mode Experience en levert ze de trendborden voor het blad aan. Ze vertelt blij te zijn met de nominatie: “Het is een leuke erkenning. Ik ga niet te vroeg juichen, want de andere kandidaten zijn ook niet mis. De laatste tijd worden mijn boeken ook steeds meer in het buitenland afgenomen, dus ik ga wel de goede kant op. Wat dat betreft komt de nominatie op het juist moment.”

Naast de prijzen op het gebied van mode, is er ook een Trendsetter of the year Award. Hiervoor zijn muzikant Kyteman, zakenvrouw Annemarie van Gaal en eurocommissaris Neelie Kroes genomineerd. De awards worden 21 april uitgereikt in de MTV Studio’s in Amsterdam.