TOP

Carlos Lens kiest voor Papillon

Carlos Lens is het nieuwe gezicht van Papillon. Nederlands bekendste personal trainer zal de fitnesskleding en schoenen voor heren onder de aandacht brengen. Ook werkt hij mee aan een nieuwe herencollectie 'Inspired by Carlos Lens'.

Dat Papillon een grote naam is op het gebied van dans- en fitnesskleding voor dames mag alom bekend worden verondersteld. Dat het merk daarnaast ook een herencollectie heeft, is minder bekend. Personal trainer Carlos Lens moet daar nu verandering in gaan brengen en daarvoor is hij wat Papillon betreft de juiste persoon. “De fitnesskleding van Papillon is niet voor elke man geschikt. We richten ons op de modebewuste man die bewust met zijn lichaam bezig is en niet met schreeuwerige strepen rond wil lopen”, vertelt Chantal Janssen, directeur-eigenaar van Papillon. “Ik ben heel blij dat Carlos Lens voor ons heeft gekozen, want hij is de meest toonaangevende fitnesstrainer van Nederland. Zijn mening over sport en gezondheid komt overeen met die van ons. Het gaat om vrijheid van bewegen en bewust met je lichaam omgaan, maar daar moet je wel wat voor doen.”

 

Inspired by

Carlos Lens zal met plezier zijn werk doen in kleding en schoenen van Papillon. “Papillon is het nummer 1 merk in de danswereld. Het is bovendien een Nederlands merk dat een goede naam heeft opgebouwd. Ik ben hier erg blij mee”, vertelt Carlos Lens die met veel enthousiasme meewerkt aan het ontwerpen van zijn eigen lijn. “In deze ‘Inspired by’ lijn kan ik echt mijn ei kwijt. Met al mijn ervaring weet ik hoe goede kleding en schoenen eruit moeten zien. Het moet een exclusieve, modieuze collectie worden voor de getrainde man of mannen die een getraind lijf willen hebben en hier tegenaan zitten.”