TOP

Business and pleasure: KvK Startersdag en Museumnacht fashion route

Dit weekend kun je als (aanstormend) modeondernemer je geluk niet op. Zaterdag organiseert de Kamer van Koophandel een startersdag voor ondernemers. ’s Avonds kun je terecht op de Museumnacht, waar een speciale modeprogramma te zien is.

De Kamer van Koophandel organiseert 2 november 2013 een startersdag. Mensen die denken aan een eigen bedrijf of net voor zichzelf zijn begonnen kunnen op zestien locaties in Nederland terecht voor praktische tips en vragen. Wie nog energie heeft kan zaterdagavond door naar de Museumnacht in Amsterdam. Organisator n8 stelde een speciale fashion route samen langs de meest modieuze musea.

KvK Startersdag

Op één van de zestien locaties kunnen startende ondernemers zaterdag presentaties bijwonen, persoonlijke vragen stellen en andere starters ontmoeten. Voor meer informatie kijk je op de website. De entree is gratis.

Modieuze Museumnacht

Design je eigen smartphone hoesje met de 3D-printer in het Rijksmuseum en borduur samen met een Nederlandse designer mee aan een kunstwerk: het zijn twee mogelijkheden op de fashion route van de Museumnacht. Voor 17,95 euro kun je nog een kaartje bestellen. Kijk voor meer informatie op de website.