TOP

Brunotti en Snowplanet organiseren World Snowboard Day

Brunotti en Snowplanet organiseren op zondag 19 december de World Snowboard Day. De World Snowboard Day is een internationaal event dat is gericht op het promoten van het snowboarden. Tijdens deze wereldwijde open dag worden verschillende events georganiseerd die in het teken staan van de snowboard lifestyle.

Brunotti en Snowplanet willen met dit event mensen kennis laten maken met snowboarden en de drempel voor ze verlagen om het een keer te proberen. Op 19 december zal Snowplanet vanaf 17.00 uur allerlei voordelen bieden aan snowboarders. Zo wordt de entreeprijs verlaagd en kan men gratis het nieuwste snowboard materiaal testen. Het après ski café wordt board minded ingericht. Ook voor de gevorderde snowboarder is er genoeg te doen. Er zijn bijvoorbeeld Freestyle clinics door Brunotti riders.

 

Branche organisatie EuroSIMA (European Boardsports Industry Manufacturers Association) lanceerde de World Snowboard Day in 2006. Het doel van de organisatie is een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van snowboarden met een echte boardriding spirit. In 2009 deden 34 landen mee met 139 events.

 

Om snowboarders op 19 december een perfecte World Snowboard Day te bieden, zijn Snowplanet en Brunotti nog op zoek naar partners. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar marketing@brunotti.com