TOP

Deco gaat betalingen voor Hadac-leden verzorgen

Retail serviceorganisaties Deco en Hadac gaan samenwerken. Vanaf vandaag verzorgt Deco (mannenmode en jeans) alle betalingen voor de Hadac-leden (damesmode).

Het besluit om de betalingen uit te besteden aan Deco is voornamelijk genomen om efficiënter te kunnen werken. “Deco toont aan sterk te zijn in administratieve dienstverlening. Al decennialang voert deze organisatie alle betalingen uit voor haar leden. Ze begrijpen dus wat er speelt bij onze ondernemers, onze organisaties vertonen immers sterke gelijkenissen. We hebben al jaren een prima verstandhouding, wat we nu vertalen naar deze samenwerking”, aldus Hadac-directeur Allard van Etten. Hadac heeft het kantoor in Veenendaal gesloten en heeft alle resterende services overgeheveld naar het kantoor in Amsterdam.

Samenwerking
Van Etten benadrukt dat de Hadac-leden niets zullen merken van de verandering: “Deco zal de facturatie verzorgen volgens de afspraken en condities die we met onze leden zijn overeengekomen.” Van verdere samenwerking is volgens Van Etten voorlopig geen sprake: “We hebben daar in het verleden wel gesprekken over gevoerd, maar de bedrijfscultuur en organisatiestructuur blijken te verschillend.”

Services
Deco brand & retailmanagement en Hadac zijn beiden gespecialiseerde retail serviceorganisaties. Hadac is actief in het midden- en hoge segment damesmode, Deco in het midden-hoogsegment mannenmode en jeans. Beide organisaties ondersteunen hun leden met centrale faciliteiten op het gebied van administratie, automatisering, inkoop, benchmarking en marketing.