TOP

Bridget Maasland lanceert nieuwe T-shirtlijn B by Bridget

BN'er Bridget Maasland lanceerde op de Modefabriek in januari haar eigen T-shirtlijn en heeft inmiddels al meer dan 100 verkooppunten binnen.

Bridget Maasland: “Zolang ik me kan herinneren koester ik de droom een eigen label te beginnen. Ik wilde alleen niet te boek staan als de zoveelste BN-er met een zogenaamd zelf ontworpen kledinglijn. Ik heb veel research gedaan en goed nagedacht over wat ik graag op de markt zou willen brengen.”

Maasland vond het belangrijk dat haar persoonlijkheid in de kleding terug zou komen en dat de collectie een vertaling is van haar passies in het dagelijkse leven. “Ik moet het zelf willen dragen, maar ook moeten mijn vriendinnen, in al hun vormen en maten, zich er lekker in voelen. Daarnaast moest de lijn betaalbaar zijn, maar wel van de beste kwaliteit”, aldus Maasland in een persverklaring. De presentatrice koos voor het T-shirt omdat het ‘één van meest iconische kledingstukken van de wereld is’.

B by Bridget is een uitgebreide T-shirt lijn, verdeeld over vier thema’s. Ieder thema staat symbool voor een onderdeel uit leven van Bridget. Binnen de vier thema’s zijn vier modellen: De ronde hals, de V-hals, een off shoulder en een tanktop.

Het verkoopprijzen liggen tussen de €59,95 en €79,95 bij een calculatie van 2.6.

Verkoopinformatie:
Walhalla Brands
06-42621170
020-6360610
carin@walhallabrands.com