TOP

Een komen en gaan in de sportbranche

Vertegenwoordigers die komen en gaan, merken die uitbreiden en nieuwe managers. De sportbranche is altijd in beweging. Een overzicht van de laatste verschuivingen.

Het Rucanor team heeft er in 2011 twee nieuwe gezichten bij gekregen. Vanaf 1 maart zal de 24-jarige Halbe Bergsema als vertegenwoordiger voor Noordoost Nederland aan de slag gaan. Halbe heeft 5 jaar voor Perry Sport gewerkt waarvan 3,5 jaar als storemanager van diverse vestigingen. Hij heeft tevens de opleiding retailmanagement afgerond. Het tweede nieuwe gezicht binnen het Rucanor-team is van David Pavot. David is al enkele weken in dienst en zal zich bezighouden met de verkoop van Rucanor binnen de Belgische sportretail.

Het merk Keen groeit in Duitsland en Europa. Om de drukte in Duitsland in goede banen te leiden heeft Keen de 31-jarige Kirstin Hansen in de arm genomen. Kirstin is sinds enkele weken de nieuwe training- en evenementcoördinator en verantwoordelijk voor Keen’s merchandise planning. In Rotterdam zal binnenkort het Keen-team ook worden uitgebreid. In verband met de toegenomen werkdruk zal er versterking komen op de afdelingen klantenservice en finance & operations.

Rob van Ginkel is sinds 1 februari als Business Development Manager Europe begonnen bij Stallion Sport Europe GmbH. Stallion Sport is wereldwijd licentiehouder van Body Glove (alle hardgoods) en Rob is onder andere verantwoordelijk voor het opzetten van het distributienetwerk in Europa. Totdat er een nieuwe partner voor de Benelux (voor de verkoop van seizoen spring/summer 2012) is gevonden zal Rob tevens verantwoordelijk zijn voor de sales in Nederland.