TOP

Breiwerk uit Nederland [interview]

Knitwear Lab is een van de weinige brei-ateliers in Nederland. Hier kunnen merken en ontwerpers terecht voor prototypes, kleine producties en trainingen over breien. Oprichter Thijs Verhaar vertelt over zijn passie voor breien.
Hoe is je passie voor breien ontstaan? Thijs Verhaar, oprichter van Knitwear Lab: “Mijn moeder had een handwerkwinkeltje, dus ik zat vanaf mijn vierde tussen de brei- en haaknaalden. Breien doe ik al mijn hele leven. Ik ben begonnen als ontwerper, maar ben vrij snel als fabrikant verder gegaan. Ik had een middelgrote breifabriek in

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl