TOP

Brandboxx Leusden: aftrap inkoopseizoen 2013

Voor sportondernemers is het inkoopseizoen van de lente- en zomercollecties 2013 officieel begonnen. In het vernieuwde inkoopcentrum Brandboxx Leusden werd op maandag 2 juli 2012 het startsein gegeven tijdens de 'Summer Preview'.

Hoewel een gedeelte van Nederland al aan het genieten is van een welverdiende vakantie en het zonnetje buiten volop scheen, bezochten afgelopen maandag volgens de organisatie toch zo’n 400 bezoekers de 2012 ‘Summer Preview’. Met name de drie sportfashion shows werden gedurende de dag druk bezocht. De organisatie had er dit keer dan ook alles aan gedaan om de zomerse sfeer buiten naar binnen te brengen. Rondom een catwalk van zand kon het publiek plaatsnemen op grote relax kussens, houten picknickbankjes of staand vanaf de eerste verdieping de shows volgen. Vernieuwend was de ‘grande finale’ waarbij de vertegenwoordigers van de deelnemende merken zelf meeliepen in de show voor de ‘personal touch’.

100% neon
De zomer 2013 sportcollecties zijn beslist niet ingetogen, maar ook niet erg verassend. Zowel in outdoorkleding, fitnesskleding, sportonderkleding, strandkleding, badmode, sportschoenen en slippers voeren neonkleuren als geel, roze, paars, groen en blauw de boventoon. Net zoals vorig jaar zagen we de maxi-jurk, -rok en jumpsuit de revue passeren en wordt er in badmodeland nog flink gemixt en gematcht. De verwassen-look oftewel collectie items die zijn gedip-dyed zien we voor 2013 terug in zowel de sneakercollecties als in de kledingcollecties. Vieze zolen (en neuzen) zijn on trend en de uppers van slippers hebben een andere kleur gekregen dan de zool.

Zonnige beachparty

Na afloop van de laatste modeshow was het ‘party time’ op de tot beachparty omgetoverde parkeerplaats van Brandboxx Leusden. Rob Doodeman (accountmanager Falke) vertelt enthousiast: “We hebben meer dan 150 exposanten en detaillisten mogen verwelkomen tijdens de afsluitende beachparty, het was absoluut een succes! Heerlijk eten, lekkere muziek, een goede setting en een perfecte sfeer!”

Summer Preview 2012 gemist? Klik op de foto’s en bekijk de foto slideshow. Of bekijk de video’s voor een impressie.