TOP

Boss Green lanceert damesmodelijn

Hugo Boss lanceert de lijn Boss Green nu ook voor dames. Boss Green Womenswear zal vanaf juli 2010 in de winkels liggen. De eerst collectie winter 2020-2011 bestaat uit 110 stijlen en is in het hogere prijssegment gepositioneerd.

Boss Green Womenswear bestaat uit rugby shirts, bedrukte T-shirts en sweatshirts en jersey broeken. Daarnaast worden ook polo’s in verschillende kleuren en blouses tot de hoofdproductgroepen. De ready-to-wear bestaat uit jeans in verschillende wassingen, katoenen broeken en outerwear als jassen. Net als bij de mannenmodecollectie komt de inspiratie vanuit de golfsport.  

Boss Green werd in 2004 gelanceerd en kwam voort uit de Boss Golf-collectie. Naast de damesmodelijnen Boss Black (klassiek), Boss Orange (casualwear) en Hugo (avantgardistisch) wil Hugo Boss met Boss Green een andere markt aanboren en inspelen op de grote vraag naar premium sportswear. De nieuwe lijn zal worden verkocht bij de eigen winkels, de webshop en bij geselecteerde verkooppunten, waarbij Europa, Amerika en Azië de kernmarkten zullen zijn.