TOP

Blue Blood opent winkel in Laren

Het Nederlandse luxe jeanslabel Blue Blood opende begin deze maand een winkel in Laren. Het is de vierde Nederlandse winkel van het merk. De nieuwe winkel van het merk zit aan de Nieuweweg 35 in de Gooise plaats. De winkel heeft een oppervlakte van ongeveer 87 vierkante meter.

Blue Blood heeft al winkels in Amsterdam op de P.C. Hooftstraat, Cornelis Schuytstraat en Prinsenstraat. Dit is de eerste winkel buiten onze hoofdstad, al is er in Tokio ook een Blue Blood-winkel. Het merk wil graag nog meer winkels openen in Nederland. Laren stond hoog op de verlanglijst, net als Rotterdam en Maastricht. Daar wordt nog naarstig gezocht naar geschikte locaties en panden.

Blue Blood heeft een nieuw handschrift, nadat hoofdontwerper en mede-oprichter Jason Denham het merk verliet en Erik Frenken en Mark Wiesmayr werden aangetrokken als ontwerpers voor respectievelijk de non-denims voor vrouwen en de denims. Het nieuwe handschrift van Blue Blood is volwassener en meer sophisticated en zal in de wintercollectie 2009/2010 voor het eerst duidelijk te zien zijn.