TOP

Binnenkijken bij You Are Here in Eindhoven

De Eindhovense conceptstore You Are Here verandert elk half jaar het thema van de winkel. Dit seizoen staat de winkel in het teken van Berlijn.

De conceptstore ‘You are here’ in Eindhoven vertolkt dit voorjaar de essentie van Berlijn. De stad die volgens Willemijn de Wit, stylist bij You Are Here, de eenvoud van mooie dingen kan waarderen.

De Eindhovense conceptstore verandert elk half jaar het thema van de winkel. “In eerste instantie zijn we een concept. We willen mode een goede plek geven”, aldus stylist Willemijn de Wit. Per thema verandert het interieur van de winkel.

You are Berlin
Dit voorjaar is Berlijn de inspiratiebron voor het thema. De winkel opgevuld met een houten huisje. De kunstenaars die de winkel vormgeven zijn speciaal voor dit thema gekozen en alles is te koop.

“Berlijn inspireert ons, zij gaan de crisis met luchtigheid en creativiteit te lijf”, vertelt Willemijn de Wit. Net zoals elk seizoen heeft You are here een aantal talenten uitgenodigd om het thema neer te zetten. Dit voorjaar geeft het eigenzinnige mode en design collectief Bless vorm aan de essentie van het thema. “Bless doet precies wat voor hun Berlijn is, met alledaagse dingen maken ze een collectie”, aldus De Wit.

You are here
Kleine Berg 32A
Eindhoven