TOP

Binnenkijken bij Louis Vuitton in Rotterdam

Louis Vuitton heeft op 25 mei een boetiek geopend in Rotterdam. Het is de eerste winkel van het luxemerk buiten Amsterdam.

De nieuwe shop van Louis Vuitton in Rotterdam is te vinden op de begane grond van De Bijenkorf, waar het luxemerk twee jaar geleden al tijdelijk een pop-up store opende. Gisteren onthulde het luxemerk een nieuwe permanente winkel op de begane grond van het warenhuis.

Voor de ingang van de winkel is een weelderige ‘tuin’ met wilde bloemen. De wanden van de winkel zijn versierd met witte opengewerkte roosterpanelen voor een ruimtelijk gevoel. Louis Vuitton-leer is gebruikt langs de planken met verschillende houttinten. Het meubilair is een mix van stukken van de Nederlandse ontwerpers Piet Hein Eek en Dirk Vander Kooij en vintage meubelen uit de jaren vijftig van Louis van Teeffelen en Friso Kramer.

Louis Vuitton verkoopt in de winkel natuurlijk de tassen en andere lederwaren, schoenen, accessoires, de parfumcollectie Les Parfums Louis Vuitton en voor het eerst in Nederland de geurkaarsen. De winkel verkoopt ook de Cologne-parfums, waaronder de nieuwste California Dream die exclusief gelanceerd is in Rotterdam en pas vanaf 28 mei op alle overige Louis Vuitton verkooppunten te koop is.