TOP

Binnenkijken bij: Casualz in Den Bosch

Textilia trekt er regelmatig op uit op zoek naar vernieuwende winkelconcepten. Dit keer bezochten we voor de mannenmodespecial Casualz in Den Bosch. De jonge eigenaren Bas en Nelleke Mank (33) namen zowel het merkenpakket als het interieur van de mannenmodezaak flink onder handen.

De winkel is gevestigd in de upcoming Vughterstraat van Den Bosch, een paar meter verwijderd van de Casualz-shop voor vrouwen. De winkel oogt stoer en industrieel door de betonnen vloer, terwijl de vintage meubels en houten schappen de winkel toch ook warmte geven. Bas Mank verklapt zijn favoriete woonwinkel: “Spoor 38 in Soest. Hier hebben we een groot deel van ons interieur voor een goede prijs aangeschaft.”

Merkenpakket
Op een grote tafel achterin de winkel liggen verschillende hippe en kleurrijke shirts, op schappen staan trendy schoenen en aan haken hangen riemen en hoedjes. In de rekken vind je onder andere merken als Cold Method, Scotch & Soda, Cast Iron, Samsoe Samsoe, Goosecraft, Pepe Jeans, Levi’s, Matinique, The Cuckoos Nest, Velour, Ben Sherman en Khujo. Over het merkenpakket vertelt Bas een interessant verhaal. Een paar jaar geleden gooide de jonge ondernemer dratisch het roer om. Hierover lees je meer in de nieuwste mannenmodespecial, die vandaag 15 juli, in de brievenbus ligt.