TOP

Bijzondere modellen in fotoshoot Mim-Pi

Dat echt alle meisjes van 6 en 7 van roze en van Mim-pi houden, bewijzen Thirza en Alicia. De beide buitengewoon lieve en hippe Mim-pi girls stellen zich graag aan je voor.

MIM-PI heeft voor haar Spring Summer 2013 twee hele bijzondere girls gebruikt: Thirza en Alicia. Alicia is geboren met een waterhoofd en Thirza met het Downsyndroom.

Alicia:

“Hoi! Ik ben Alicia Jacobs en ben 6 jaar oud. Ik ben geboren met verschillende afwijkingen, waardoor ik al vaak geopereerd ben. Het gaat nu goed met me, maar toch moet ik helaas vaak naar het ziekenhuis toe en dat vindt ik erg stom en niet leuk.

Ik heb een rolstoel omdat ik niet ver kan lopen. Ik kan wel lopen, maar niet zo ver, dus vandaar mijn mooie rolstoel. Die ik zelf heb uitgekozen!

Ik zit nu nog op regulier onderwijs, maar na de zomervakantie ga ik naar speciaal onderwijs toe. Daar gaat het allemaal wat rustiger, waardoor het voor mij gemakkelijker wordt.

Mijn hobby’s zijn dansen en zingen. Mijn favoriete kledingmerk is MIM-PI, want mijn favoriete kleur is roze! Mijn grootste wens is gezond zijn en gelukkig.”

Thirza:  

Hoi, ik ben Thirza en ben al 7 jaar. Het liefst ga ik elke dag met mijn grote nicht naar het zwembad of speel ik buiten op het schoolplein. In principe hou ik niet zo van luisteren ūüėČ maar ik kan wel al h√©√©l goed voetballen, dansen en zingen. Ik zit op voetballen bij Only Friends. Dat is een super leuke sportclub voor speciale kindjes.

Ik ben gek op mijn broertje Morris en grote zus Julia, aardappelpuree en applaus. Ik ga ook al naar school. Ik zit op een school waar allemaal bijzondere kindjes zitten net zoals ik. Ik speel graag met mijn vriendinnen Yasmin en Pippa. We spelen dan in de poppenhoek of doen tikkertje. Sinds kort kan ik ook al heel goed picto lezen, ik vind dat super leuk. Lieve groeten en dikke knuffels, Thirza

Klik hier om naar het filmpje van de fotoshoot zomer 2013 te gaan