TOP

Bijna open: zo ziet de nieuwe winkel van Score eruit

Score opent vrijdag 2 december een nieuwe vestiging aan de Lijnbaan 60 in Rotterdam. De winkel verhuist van de Korte Lijnbaan naar het nieuwe, drie verdiepingen tellende en 330m2 grote pand.

credit beeld: Score

Op de nieuwe locatie introduceert de retailer een uitgebreidere selectie mannenmodemerken in het hogere segment, zo laat het weten in een persbericht. Volgens Score zorgt de toevoeging van nieuwe premiummerken als Closed, Samsøe Samsøe, Drykorn, Tommy Hilfiger en Calvin Klein voor een ‘onderscheidend en compleet aanbod voor mannen’. 

Verder geeft de multibrandketen aan dat het nieuwe winkelconcept de identiteit van de formule volledig uitstraalt: het denimspecialisme, de beste selectie van premiummerken en het beste advies in een rijke, luxueuze omgeving, in een modern jasje. De keten heeft al mannenmodelabels als Boss, Lacoste en Fred Perry in het assortiment. In de Rotterdamse winkel worden daarnaast accessoires, schoenen en geuren verkocht. Blikvanger in dit filiaal is de deniminstallatie gemaakt van denim boeien, met een knipoog naar de havenstad Rotterdam.