TOP

Bestseller vrouwenmode: La Femme in Venlo

Ook benieuwd wat je collega het beste heeft verkocht de afgelopen week? Deze week belde Textilia met La Femme in Venlo.

“De Slim Skinny van het merk Loca”, vertelt Miriam Goossen, eigenaar van damesmodezaak La Femme in Venlo. “Dat is een strakke gecoate broek die aan de zijkant doorgestikt is. De stof is heerlijk, als je de broek eenmaal aan hebt dan wil je hem nooit meer uitdoen. De kwaliteit is ook erg goed, en dat voor €65. Daarnaast verkoopt ook de Taille Basse van datzelfde merk goed. Deze zit wat slim skinny en is natuurlijk ook gemaakt van die fijne stof.

Transfer

De gebreide colbertjes van Transfer vallen ook erg in de smaak. Deze zijn getailleerd en niet te lang, verkrijgbaar voor €79,95. Een pluspunt aan dit jasje is dat hij niet te warm is en toch een winterlook creëert. Met een shirtje eronder kun je ze heel goed binnen dragen. De vesten en jasjes van dit moment zijn allemaal wat korter, vlotter. Iets dat past bij de stijl van de winkel: stoer maar toch vrouwelijk.

Nieuw winkelgebied

Ik heb het afgelopen jaar wel wat geplust. Dat komt denk ik ook door het nieuwe winkelcentrum dat er in Venlo bijgebouwd is. Door de komst van het nieuwe winkelgebied is mijn locatie sterker geworden. Omdat ik een boetiekje heb, lopen mensen toch snel even binnen om te kijken. Ze vinden van die kleinere winkeltjes vaak leuk.”