Nieuwsgierig naar de artikelen achter de inlog van textilia.nl?

30 dagen gratis toegang

TOP

Bestseller Vrouwenmode: A’Liek Vrouwen [interview]

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Angelique Peters, eigenaar van vrouwenmodewinkel A’Liek Vrouwen in Elst. “Ik geef liever mijn klanten in de winkel extra aandacht dan dat ik die energie in online steek en ik denk ook dat dat de toekomst is.”
Angelique Peters, eigenaar van vrouwenmodewinkel A’Liek Vrouwen in Elst: “Ik zit momenteel in het laatste deel van de uitverkoop. Ik laat de nieuwe collectie meestal gespreid en wat later binnenkomen omdat ik het anders te rommelig vind met de opruiming erbij. Ik heb wel wat geleverde lentekleding. Daar loopt de Doris-jurk van Kyra & Ko

Log in om verder te lezen

Inloggen

 


Professionals in de modebranche lezen Textilia. Sluit nu een digitaal proefabonnement af (stopt automatisch) en ontvang gratis een maand lang, 24/7 volledige en onbeperkte toegang tot www.textilia.nl