TOP

Bestseller vrouwenmode: Absolute Fabulous in Eindhoven

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Annekee van Absolute Fabulous in Eindhoven.

“Ik zie dat veel klanten momenteel gaan voor een top of shirtje dat makkelijk is om mee op vakantie te nemen”, vertelt eigenaar Annekee. “Daar heb ik er nu ook verschillende van in de uitverkoop, zoals de modellen van Tramontana. Die kostten eerst rond de 50 euro maar zijn nu afgeprijsd naar ongeveer 30 euro.”

Tramontana
Tramontana doet het goed in de kleine winkel van Annekee. “Ik ben maar in mijn eentje en de winkel is klein. Daarom wissel ik niet vaak binnen het merkaanbod. Maar Tramontana heb ik dit seizoen voor het eerst en ik ben heel blij dat ik het aan mijn merken heb toegevoegd”, aldus de eigenaar. “Op een gegeven moment merk je dat de klant behoefte heeft aan iets nieuws. In het najaar hangt Tramontana hier zeker weer.”

Vaste klanten
Absolute Fabulous bevindt zich buiten het centrum van Eindhoven en hecht veel waarde aan de vaste klanten. “Er lopen hier niet de hele dag vreemden in en uit. Iedere klant is een vaste klant en wie hier de winkel in komt, vertrekt eigenlijk nooit met lege handen.”

Absolute Fabulous damesmode
Bredalaan 115 Eindhoven
040-257 4620

l