TOP

Bestseller mannenmode: Bas de Wit Mode

Ook benieuwd naar wat je collega of concurrent het beste heeft verkocht de afgelopen periode? Deze week vroeg Textilia het aan Bas de Wit van winkel Bas de Wit Mode in Leiden.

“Vorige week organiseerde ik een actie, de kostuum driedaagse, waarbij het tweede pak voor de helft van de prijs was. We houden soortgelijke acties vaker, maar bij deze hebben we met de winkel specifiek kostuums van Tommy Hilfiger in het zonnetje gezet. Deze pakken verkochten goed in de kleuren lichtblauw en jeansblauw. Verder zie ik dat de klanten het merk Safe de Duck goed opmerken. Vooral het sportieve donsjack van het merk verkoopt in verschillende kleuren goed.”

Trends
“Ik blijf op de hoogte van de laatste trends door het lezen van Textilia, maar uiteraard ook door het bezoeken van verschillende vakbeurzen. Elk jaar bezoek ik Bread and Butter en Premium in Berlijn en de Modefabriek in Amsterdam. Ik merk soms dat mensen wat denigrerend over deze beurs zijn, maar ik vind het een belangrijke handelsbeurs en een goed platform voor mannenmode in Nederland.”

In contact met de klant
“Zodra er een nieuwe collectie of actie aankomt krijgen onze vaste klanten een flyer op de mat. Ook sturen wij een maandelijkse nieuwsbrief. Op onze Twitter en Facebookpagina zetten wij foto’s zodra er leuke spullen binnenkomen en kondigen we prijsacties aan.”

Bas de Wit Mode
Vijf Meiplein 96
071-5288988
www.basdewitmode.nl